Om oss

Om oss

Familjeföretaget Sessak har fört in nytt ljus i Finland i över tre decennier. Med sakkunnighet och känsla för kvalitet jobbar vi på Sessak för att kontinuerligt ta fram ny, unik formgivning. Du hittar i vårt urval lösningar för de flesta utrymmen, till exempel för ditt hem, offentliga miljöer och stämningsfulla kaféer.

Våra snabba leveranstider, vårt breda utbud av nyheter och kundorienterade service gör oss till ett pålitligt val. Våra kunder är bland annat specialaffärer för belysning, inredningsbutiker, el-fackhandlare, inredningsarkitekter och välutrustade varuhus i Finland och Baltikum.

Våra tjänster

Tack vare vårt välförsedda lager kan vi garantera en snabb och säker leverans.

Som kund hos oss kan du också skräddarsy din order enligt önskan. Vid stora beställningar erbjuder Sessak möjligheten till att anpassa produkterna för att svara på de krav utrymmet ställer. Vi levererar också individuella lösningar enligt kundens design.

Våra produkter är formgivna med tanke på finländska behov och de är lätta att montera. Vi erbjuder ett brett urval ljuskällor och reservdelar. Kontakta oss och boka en träff!

Staffan Siggberg, marknadsföringschef
staffan.siggberg@sessak.fi

By Rydéns

Med över femtio års erfarenhet skapar det svenska företaget By Rydéns lampor med känsla för form. By Rydéns design får utrymmena att framträda på bästa sätt.

Sessak har i tre decennier erbjudit det bästa ur det sydsvenska familjeföretagets mångsidiga urval. I By Rydéns nytänkande formgivning hittar du de mest tidsenliga lösningarna för dina behov.

Calex

På jakt efter stämning, lyster eller originalitet? Du hittar hos oss ett brett utbud av LED-lampor, sparlampor, traditionella glödlampor och ljuskällor med koltråd av holländska kvalitetsmärket Calex.

En stark fokus på dynamisk produktutveckling gör att Calex ständigt för fram nytänkande, etiskt tillverkade, miljövänliga ljuskällor av hög kvalitet. Tack vare vårt välutrustade lager kan vi trygga snabb tillgång till Calex produkter.

Våra formgivare

Vi på Sessak är angelägna om att stöda finländsk design. Tillsammans med nyskapande formgivare jobbar vi för att årligen lansera unika lampor som utmanar marknaden.

Till våra nyheter hör Laura Väres känsliga och tidlösa Laaka och Juho Pasilas keramiska Selma som är handgjord i Finland. Matti Syrjäläs, Kasper Nymans och Jenni Inkeroinens designarmaturer belyser framgångsrikt både offentliga och privata miljöer.

Genom att kombinera skandinavisk minimalism, naturnärhet och djärva materialval vill vi på Sessak sprida en känsla för ljus – i alla miljöer.

Kataloger

Sessak lighting Design From Finland
Sessak 2021
By Rydén uutuudet Syksy 2019
By Rydén uutuudet kevät 2019
Calex #27 tuotekatalogi
By Rydén uutuudet syksy 2020
Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6

Showroom

Välkommen till vårt Showroom!

Vi är öppna från måndag-fredag 09.00-17.00 och lördagar från och med 20.8. kl. 10-15